وبلاگ همه چیز دون
ترفند های کامپیوتر 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک های مفید

برداشتن محدودیت راست کلیک در صفحات

Web

 

حتما با وبلاگهایی رو به رو شده اید که راست کلیک را ممنوع کردند و به جای آن یک پیغام ظاهر میشود اگر در این صفحات احتیاج ضروری به راست کلیک داریدبه روش زیر عمل کنید

ابتدا با کلید موس راست کلیک کنید و بدون آنکه انگشت خود را از روی موس بردارید کلید ESC را فشار دهید تا پنجره پیغام بسته شود. سپس انگشت خود را از روی موس بردارید خواهید دید که منوی راست کلیک ظاهر میشود

البته بعضی از وبلاگ نویس ها زرنگ تر از این حرفها هستند واین عمل در وبلاگ آن ها فایده ای ندارند


 


موضوعات مرتبط: آموزشي، ،
[ ] [ ] [ مهدی عباسی ]
 

شبکه های حسگر بی سیم فناوری نوظهوری است که به موضوعی مهم در امر تحقیقات بدل گشته است و بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما در آینده خواهد بود. دامنه‌ ی کاربرد وسیع شبکه ‌های حسگر بی‌سیم موضوعات مهمی را از جمله امنیت ملی، نظامی، خدمات درمانی، نظارت محیط و بسیاری موضوعات دیگر را در بر می گیرد. با توجه به گستردگی حوزه کاربرد این گونه شبکه‌ ها، محققان بسیاری به تحقیق در این زمینه علاقمند شده اند.

 


 

شبکه حسگر بی‌سیم(1)

 

شبکه حسگر بی‌سیم (Wireless Sensor Network/ WSN) به یک شبکه بی سیم از حسگرهای خودراهبر گفته می‌شود که با فاصله پخش شده اند و برای اندازه گیری گروهی برخی از کمیت‌های فیزیکی یا شرایط محیطی مانند دما، صدا، لرزش، فشار، حرکت یا آلاینده ها، در مکانهای مختلف یک محدوده کاربرد دارد.

 

ویژگی های شبکه حسگر بی‌سیم

معرفی شبکه‌های بی‌سیم حسگر WSN پیشرفت‌های اخیر در زمینه الکترونیک و مخابرات بی‌سیم توانایی طراحی و ساخت حسگرهایی را با توان مصرفی پایین، اندازه کوچک، قیمت مناسب و کاربری‌های گوناگون داده است. این حسگرهای کوچک که توانایی انجام اعمالی چون دریافت اطلاعات مختلف محیطی (بر اساس نوع حسگر، پردازش و ارسال آن اطلاعات را دارند، موجب پیدایش ایده‌ای برای ایجاد و گسترش شبکه‌های موسوم به شبکه‌های بی‌سیم حسگر WSN شده‌اند. یک شبکه حسگر متشکل از تعداد زیادی گره‌های حسگر ارزان و ضعیف است که با هدف احساس رویدادهای اتفاق افتاده در محیط تحت نظارت  بر پا می گردد و در یک محیط به طور گسترده پخش شده و به جمع‌آوری اطلاعات از محیط می‌پردازند. هر واحد گره حسگر مجهز به سخت افزار احساس، فرستنده، پردازشگر، حافظه و باتری می باشد. لزوماً مکان قرار گرفتن گره‌های حسگری، از ‌قبل‌تعیین‌شده و مشخص نیست. چنین خصوصیتی این امکان را فراهم می‌آورد که بتوانیم آنها را در مکان‌های خطرناک و یا غیرقابل دسترس رها کنیم از طرف دیگر این بدان معنی است که پروتکل‌ها و الگوریتم‌های شبکه‌های حسگری باید دارای توانایی‌های خودسازماندهی باشند.

شبکه حسگر بی‌سیم (Wireless Sensor Network/ WSN) به یک شبکه بی سیم از حسگرهای خودراهبر گفته می‌شود که با فاصله پخش شده اند و برای اندازه گیری گروهی برخی از کمیت‌های فیزیکی یا شرایط محیطی مانند دما، صدا، لرزش، فشار، حرکت یا آلاینده ها، در مکانهای مختلف یک محدوده کاربرد دارد

پس از استقرار، این شبکه به جمع آوری اطلاعات از منطقه مورد نظر پرداخته و اطلاعات را به گره های دروازه ارسال داشته تا توسط این واسط به کاربر نهایی برسد. به این ترتیب شبکه حسگر بی‌سیم اطلاعات و درک بهتری از منطقه مورد دیده‌ بانی را به کاربر خواهد داد. قدرت منحصر به فرد شبکه حسگر بی سیم در توانایی استقرار تعداد زیادی از گره ها ی حسگر کوچک نهفته است که می توانند پیکربندی خود را به عنوان یک شبکه انجام دهند. خصوصیت این شبکه این است که در مقایسه با شبکههای بی‌سیم رایج، در صورت نیاز به سادگی قابلیت پذیرش گره های حسگر جدید را بدون هیچگونه دوباره کاری و یا پیکربندی پیچیده، دارا  می باشد.

شبکه حسگر بی‌سیم(1)

 

دیگر خصوصیت‌های منحصر به فرد شبکه‌های حسگری، توانایی همکاری و هماهنگی بین گره‌های حسگری است. هر گره حسگر روی برد خود دارای یک پردازشگر است و به جای فرستادن تمامی اطلاعات خام به مرکز یا به گره‌ای که مسئول پردازش و نتیجه‌گیری اطلاعات است، ابتدا خود یک سری پردازش‌های اولیه و ساده را روی اطلاعاتی که به دست آورده است، انجام می‌دهد و سپس داده‌های نیمه پردازش شده را ارسال می‌کند.

با اینکه هر حسگر به تنهایی توانایی ناچیزی دارد، ترکیب صدها حسگر کوچک امکانات جدیدی را عرضه می‌کند. ‌در واقع قدرت شبکه‌های بی‌سیم حسگر در توانایی به‌کارگیری تعداد زیادی گره کوچک است که خود قادرند سرهم و سازماندهی شوند و در موارد متعددی چون مسیریابی هم‌زمان، نظارت بر شرایط محیطی، نظارت بر سلامت ساختارها یا تجهیزات یک سیستم به کار گرفته شوند.

شبکه‌های حسگر با انگیزه استفاده در کاربردهای نظامی مانند نظارت بر میدان جنگ، توسعه پیدا کرد. اما امروزه شبکه‌های حسگر بی سیم در صنعت و بسیاری از مقاصد غیر نظامی استفاده می‌شوند، از جمله نظارت و کنترل فرآیندهای صنعتی، نظارت بر سلامت دستگاهها، نظارت بر محیط و یا خانه، کاربردهای مراقبت از سلامتی، خانه‌های هوشمند و کنترل ترافیک.

 


 

 


موضوعات مرتبط: آموزشي، ،
برچسب‌ها: رایانه, اینترنت,
ادامه مطلب
[ ] [ ] [ مهدی عباسی ]
ممکن است شما با سیستمی کار کنید که افراد دیگری نیز از آن استفاده می کنند اما سیستم شما حاوی اطلاعات مهم و یا شخصی است که  علاقه ای ندارید دیگران آن را مشاهده کنند، اگر در این موقعیت قرار بگیرید چه می کنید؟

 

اطلاعات شخصی خود را مخفی کنید

 

ممکن است اطلاعات خود را بر روی هارد یا فلش قرار دهید و با خود حمل کنید ممکن است از دیگرا ن بخواهید داخل پوشه شما نشود روش های دیگری هم وجود دارد که شاید کم هزینه تر و امن تر باشد در ادامه به معرفی یکی از این روشها می پردازیم.

قبل از این که این روش را در سیستم خود به صورت جدی عملی کنید، توصیه می کنیم ابتدا بر روی یک پوشه امتحان کنید. شما می توانید برای این که از دسترسی افراد به فایل و پوشه های خود جلوگیری کنید، تغییراتی در سطح مجوز دسترسی آن ها دهید.

قبل از این که این روش را در سیستم خود به صورت جدی عملی کنید، توصیه می کنیم ابتدا بر روی یک پوشه امتحان کنید. شما می توانید برای این که از دسترسی افراد به فایل و پوشه های خود جلوگیری کنید، تغییراتی در سطح مجوز دسترسی آن ها دهید

در این مطلب ما میزان دسترسی در یک پوشه را بررسی و توضیح می دهیم، اما شما می توانید این روش را بر روی فایل های دیگری از جمله عکس، بازی، برنامه و.. نیز پیاده کنید.

اطلاعات شخصی خود را مخفی کنید

 

در مرحله اول ابتدا بر روی پوشه مورد نظر کلیک راست کرده و سپس گزینه Properties را انتخاب کنید، در پنجره فوقtab  Security را انتخاب کنید.

در این tab شما قادر به تماشای گروه ها و حساب های کاربری مختلف به همراه سطح مجوزهای دسترسی آنها هستید.

در قسمتGroup or user names ، بر روی گزینه Administrators کلیک کرده و سپس گزینه  Edite را انتخاب کنید. در پرانتزی که مقابل گزینهAdministrators  قرار دارد، نام کامپیوتر شما نوشته شده است.

اطلاعات شخصی خود را مخفی کنید

 

 

 


موضوعات مرتبط: آموزشي، ،
برچسب‌ها: حفاظت از اطلاعات شخصی,
ادامه مطلب
[ ] [ ] [ مهدی عباسی ]

 

 

بسیاری از مردم، با انتخاب یک پسورد ضعیف و قابل حدس خود را در معرض خطر کلاهبرداری و سرقت هویت قرار می‌دهند.

 

 

 

 

 
 
پسورد-اینترنت
 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

انتخاب واژه “password”‌ به عنوان رمز عبور آنلاین خود اصلا ایده مناسبی نیست.

 

 

 


موضوعات مرتبط: آموزشي، ،
برچسب‌ها: بدترین رمزهای عبور ,
ادامه مطلب
[ ] [ ] [ مهدی عباسی ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ خود خوش آمدید فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
آرشيو مطالب
تير 1392
ارديبهشت 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آذر 1391 آبان 1391 مهر 1391 مرداد 1391 اسفند 1390
لینک های مفید
امکانات وب


onLoad and onUnload Example